15 Ocak 2014 Çarşamba

Önder Özen Ezber Bozuyor

Dün akşam BJK TV ana haber bültenini izlerken bir haber ilgilimi çekti. Beşiktaş JK futbol genel direktörü Önder Özen 5 futbolcuyu alıp kampta bulunan bir eğitim programına götürmüş. Buraya kadar her şey normal ve sıradan bir aktivite gibi gözüküyor. 

Eğitimi konusu ise atlar. Atlar aracılıyla iletişim becerilerini geliştirmek. Tüm haberi izledikten sonra Önder Özen'e eğitimler ilgili bir kaç soru soruyor BJK TV muhabiri. İşte bu nokta tüm haberden daha değerli ve kesinlikle buraya yazmaya değer.

Önder Özen değerlendirme şunu söylüyor;

'Futbolcular tüm gün aralarına hangi telefon daha iyi, ne zaman yenisi çıkıyor, arabalar kaç beygir gibi şeyler konuşuyorlar. Bu eğitim onlara en azından gün içerisinde 1-2 saat farklı bir şey konuşmalarını sağladı.'

Önder Özen'in dünya görüşü ve vizyonu ilk göreve geldiğinden beri gerçekten hayranlık uyandırıyor. Bu kurduğu cümle de futbolcuların sadece saha içinde değil saha dışında da daha iyi bireyler olması gerektiği yönünde önemli bir ipucu. 

Bu güzel vizyon Beşiktaş için büyük şans umarım uzun yıllar kullanırız.

Not: Video BJK YouTube kanalına henüz yüklenmemiş bu nedenle şu an buraya koyamıyorum fakat yüklendiğinde mutlaka ekleyeceğim.

Sevgiler,

Serhat Öz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder